ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Porfi beach 3+* - Nikiti - Промо ценовник до 31.12

За резервации направени до 31.12.19
Цените се со вклучен попуст за Рани Резервации

Минимум Престој

 2

 3

 4

 4

 4

 3

 2

Вид на Сместување

Услуга

Структура

14.05.20-02.06.20

03.06.20-23.06.20

24.06.20-14.07.20

15.07.20-31.08.20

01.09.20-15.09.20

16.09.20-26.09.20

27.09.20-07.10.20

Single Room - 

BB

1Ad

33

49.5

69.3

88

69.3

49.5

33

Double Room - 

BB

2Ad

44

60.5

79.2

97.9

79.2

60.5

44

Double Superior  - 

BB

2Ad

51.7

69.3

88

117.7

88

69.3

51.7

Double Superior  - 

BB

2Ad+1ad

69.3

93.5

118.8

158.4

118.8

93.5

69.3

Double Superior  - 

BB

2Ad+1ch(0-1)

51.7

69.3

88

117.7

88

69.3

51.7

Double Superior  - 

BB

2Ad+1ch(2-11)

51.7

69.3

88

117.7

88

69.3

51.7

Family Room Superior - 

BB

2Ad

60.5

89.1

108.9

137.5

108.9

89.1

60.5

Family Room Superior - 

BB

2Ad+1ad

81.4

121

146.3

185.9

146.3

121

81.4

Family Room Superior - 

BB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

81.4

121

146.3

185.9

146.3

121

81.4

Family Room Superior - 

BB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

81.4

121

146.3

185.9

146.3

121

81.4

Family Room Superior - 

BB

2Ad+1ch(0-1)

60.5

89.1

108.9

137.5

108.9

89.1

60.5

Family Room Superior - 

BB

2Ad+1ch(2-11)

60.5

89.1

108.9

137.5

108.9

89.1

60.5

Family Room Superior - 

BB

2Ad+2ch(0-1)

60.5

89.1

108.9

137.5

108.9

89.1

60.5

Family Room Superior - 

BB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

60.5

89.1

108.9

137.5

108.9

89.1

60.5

Family Room Superior - 

BB

2Ad+2ch(2-11)

74.8

111.1

135.3

171.6

135.3

111.1

74.8

Junior Suite - 

BB

2Ad

83.6

123.2

149.6

168.3

149.6

123.2

83.6

Junior Suite - 

BB

2Ad+1ad

83.6

123.2

149.6

168.3

149.6

123.2

83.6

Junior Suite - 

BB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

83.6

123.2

149.6

168.3

149.6

123.2

83.6

Junior Suite - 

BB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

83.6

123.2

149.6

168.3

149.6

123.2

83.6

Junior Suite - 

BB

2Ad+1ch(0-1)

83.6

123.2

149.6

168.3

149.6

123.2

83.6

Junior Suite - 

BB

2Ad+1ch(2-11)

83.6

123.2

149.6

168.3

149.6

123.2

83.6

Junior Suite - 

BB

2Ad+2ch(0-1)

83.6

123.2

149.6

168.3

149.6

123.2

83.6

Junior Suite - 

BB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

83.6

123.2

149.6

168.3

149.6

123.2

83.6

Junior Suite - 

BB

2Ad+2ch(2-11)

83.6

123.2

149.6

168.3

149.6

123.2

83.6

Promo Room - 

BB

2Ad

40.7

55

73.7

90.2

73.7

55

40.7

Suite Family  - 

BB

2Ad

105.6

149.6

167.2

195.8

167.2

149.6

105.6

Suite Family  - 

BB

2Ad+1ad

105.6

149.6

167.2

195.8

167.2

149.6

105.6

Suite Family  - 

BB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

105.6

149.6

167.2

195.8

167.2

149.6

105.6

Suite Family  - 

BB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

105.6

149.6

167.2

195.8

167.2

149.6

105.6

Suite Family  - 

BB

2Ad+1ch(0-1)

105.6

149.6

167.2

195.8

167.2

149.6

105.6

Suite Family  - 

BB

2Ad+1ch(2-11)

105.6

149.6

167.2

195.8

167.2

149.6

105.6

Suite Family  - 

BB

2Ad+2ad

105.6

149.6

167.2

195.8

167.2

149.6

105.6

Suite Family  - 

BB

2Ad+2ch(0-1)

105.6

149.6

167.2

195.8

167.2

149.6

105.6

Suite Family  - 

BB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

105.6

149.6

167.2

195.8

167.2

149.6

105.6

Suite Family  - 

BB

2Ad+2ch(2-11)

105.6

149.6

167.2

195.8

167.2

149.6

105.6

Single Room - 

HB

1Ad

45.1

61.6

80.3

100.1

80.3

61.6

45.1

Double Room - 

HB

2Ad

67.1

83.6

102.3

121

102.3

83.6

67.1

Double Superior  - 

HB

2Ad

74.8

92.4

111.1

140.8

111.1

92.4

74.8

Double Superior  - 

HB

2Ad+1ad

103.4

127.6

154

192.5

154

127.6

103.4

Double Superior  - 

HB

2Ad+1ch(0-1)

74.8

92.4

111.1

140.8

111.1

92.4

74.8

Double Superior  - 

HB

2Ad+1ch(2-11)

80.3

97.9

116.6

146.3

116.6

97.9

80.3

Family Room Superior - 

HB

2Ad

83.6

112.2

132

160.6

132

112.2

83.6

Family Room Superior - 

HB

2Ad+1ad

115.5

155.1

181.5

220

181.5

155.1

115.5

Family Room Superior - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

115.5

155.1

181.5

220

181.5

155.1

115.5

Family Room Superior - 

HB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

121

160.6

187

225.5

187

160.6

121

Family Room Superior - 

HB

2Ad+1ch(0-1)

83.6

112.2

132

160.6

132

112.2

83.6

Family Room Superior - 

HB

2Ad+1ch(2-11)

89.1

117.7

137.5

166.1

137.5

117.7

89.1

Family Room Superior - 

HB

2Ad+2ch(0-1)

83.6

112.2

132

160.6

132

112.2

83.6

Family Room Superior - 

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

89.1

117.7

137.5

166.1

137.5

117.7

89.1

Family Room Superior - 

HB

2Ad+2ch(2-11)

110

146.3

170.5

206.8

170.5

146.3

110

Junior Suite - 

HB

2Ad

106.7

145.2

172.7

191.4

172.7

145.2

106.7

Junior Suite - 

HB

2Ad+1ad

118.8

157.3

184.8

202.4

184.8

157.3

118.8

Junior Suite - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

118.8

157.3

184.8

202.4

184.8

157.3

118.8

Junior Suite - 

HB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

124.3

162.8

190.3

209

190.3

162.8

124.3

Junior Suite - 

HB

2Ad+1ch(0-1)

106.7

145.2

172.7

191.4

172.7

145.2

106.7

Junior Suite - 

HB

2Ad+1ch(2-11)

112.2

151.8

178.2

196.9

178.2

151.8

112.2

Junior Suite - 

HB

2Ad+2ch(0-1)

106.7

145.2

172.7

191.4

172.7

145.2

106.7

Junior Suite - 

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

112.2

151.8

178.2

196.9

178.2

151.8

112.2

Junior Suite - 

HB

2Ad+2ch(2-11)

118.8

157.3

184.8

202.4

184.8

157.3

118.8

Promo Room - 

HB

2Ad

63.8

78.1

96.8

113.3

96.8

78.1

63.8

Suite Family  - 

HB

2Ad

128.7

172.7

190.3

218.9

190.3

172.7

128.7

Suite Family  - 

HB

2Ad+1ad

140.8

184.8

202.4

229.9

202.4

184.8

140.8

Suite Family  - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

140.8

184.8

202.4

229.9

202.4

184.8

140.8

Suite Family  - 

HB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

146.3

190.3

207.9

235.4

207.9

190.3

146.3

Suite Family  - 

HB

2Ad+1ch(0-1)

128.7

172.7

190.3

218.9

190.3

172.7

128.7

Suite Family  - 

HB

2Ad+1ch(2-11)

134.2

178.2

195.8

224.4

195.8

178.2

134.2

Suite Family  - 

HB

2Ad+2ad

151.8

195.8

213.4

242

213.4

195.8

151.8

Suite Family  - 

HB

2Ad+2ch(0-1)

128.7

172.7

190.3

218.9

190.3

172.7

128.7

Suite Family  - 

HB

2Ad+2ch(0-1)(2 - 11)

134.2

178.2

195.8

224.4

195.8

178.2

134.2

Suite Family  - 

HB

2Ad+2ch(2-11)

140.8

184.8

202.4

229.9

202.4

184.8

140.8

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.