ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Cronwell Platamon Resort 5* - Промо ценовник до 31.01
Промо ценовник до 31.01

Bomo Platamon Cronwell Resort / 5 stars / Platamonas / Pieria

https://platamon.cronwell.gr/en/

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

Цените се важечки за резервации и уплати до 31.01.2020

Минимален престој

 

 1

 1

 1

 1

 2

 2

 2

 2

 4

 4

 4

 4

 5

 5

 3

Тип на сместување

Структура

29.04.20-30.04.20

01.05.20-14.05.20

15.05.20-16.05.20

17.05.20-23.05.20

24.05.20-28.05.20

29.05.20-02.06.20

03.06.20-11.06.20

12.06.20-18.06.20

19.06.20-02.07.20

03.07.20-03.07.20

04.07.20-08.07.20

09.07.20-24.07.20

25.07.20-21.08.20

22.08.20-29.08.20

30.08.20-12.09.20

Double Room - Side Sea View

2Ad

75,00 €

88,04 €

95,65 €

129,35 €

146,74 €

156,52 €

165,22 €

183,70 €

213,04 €

253,26 €

240,22 €

228,26 €

252,17 €

223,91 €

193,48 €

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

101,09 €

119,57 €

128,26 €

173,91 €

197,83 €

210,87 €

222,83 €

247,83 €

288,04 €

341,30 €

325,00 €

307,61 €

340,22 €

302,17 €

260,87 €

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-15)

75,00 €

88,04 €

95,65 €

129,35 €

146,74 €

156,52 €

165,22 €

183,70 €

213,04 €

253,26 €

240,22 €

228,26 €

252,17 €

223,91 €

193,48 €

Double Room - Side Sea View

2Ad+2ch(0-15)

75,00 €

88,04 €

95,65 €

129,35 €

146,74 €

156,52 €

165,22 €

183,70 €

213,04 €

253,26 €

240,22 €

228,26 €

252,17 €

223,91 €

193,48 €

Опис:СПА центар, конференциска сала, паркинг,ресторан,таверна,детско игралиште,бар на плажа,анимација,мини клуб,

2 отворени и еден затворен базен, воден парк

Stayover tax 4 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Соби: клима, САТ ТВ,фрижидер,фен,сеф

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД