ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2020 - ЕГИПЕТ
Sentido Mediterranean Village 5* - Paralia - Промо ценовник до 31.12

Цените се важечки за резервации направени до 30.11.19
Цените се со вклучен попуст за Рани Резервации

Минимум Престој

 2

 3

 5

 5

 5

 5

 5

 3

Вид на Сместување

Услуга

Структура

15.04.20-15.04.20

21.04.20-20.05.20

21.05.20-07.06.20

08.06.20-10.07.20

11.07.20-28.08.20

29.08.20-16.09.20

17.09.20-03.10.20

04.10.20-31.10.20

Promo Room - Economy

HB

2Ad

67.1

67.1

83.6

127.6

150.7

127.6

83.6

67.1

Promo Room - Economy

HB

2Ad+1ad

90.2

90.2

113.3

172.7

203.5

172.7

113.3

90.2

Promo Room - Economy

HB

2Ad+1ch(0-6)

67.1

67.1

83.6

127.6

150.7

127.6

83.6

67.1

Promo Room - Economy

HB

2Ad+1ch(7-13)

83.6

83.6

104.5

159.5

188.1

159.5

104.5

83.6

Single Room - Garden View

HB

1Ad

47.3

47.3

58.3

96.8

121

96.8

58.3

47.3

Single Room - Garden View

HB

1Ad+1ch(0-6)

47.3

47.3

58.3

96.8

121

96.8

58.3

47.3

Double Room - Garden View

HB

2Ad

75.9

75.9

95.7

150.7

167.2

150.7

95.7

75.9

Double Room - Garden View

HB

2Ad+1ad

102.3

102.3

128.7

203.5

225.5

203.5

128.7

102.3

Double Room - Garden View

HB

2Ad+1ch(0-6)

75.9

75.9

95.7

150.7

167.2

150.7

95.7

75.9

Double Room - Garden View

HB

2Ad+1ch(7-13)

94.6

94.6

118.8

188.1

209

188.1

118.8

94.6

Family Room - 

HB

2Ad

94.6

94.6

118.8

176

209

176

118.8

94.6

Family Room - 

HB

2Ad+1ad

127.6

127.6

160.6

236.5

281.6

236.5

160.6

127.6

Family Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-6)

127.6

127.6

160.6

236.5

281.6

236.5

160.6

127.6

Family Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(7-13)

150.7

150.7

190.3

280.5

333.3

280.5

190.3

150.7

Family Room - 

HB

2Ad+1ch(0-6)

94.6

94.6

118.8

176

209

176

118.8

94.6

Family Room - 

HB

2Ad+1ch(7-13)

117.7

117.7

148.5

218.9

260.7

218.9

148.5

117.7

Family Room - 

HB

2Ad+2ch(0-6)

94.6

94.6

118.8

176

209

176

118.8

94.6

Family Room - 

HB

2Ad+2ch(0-6)(7 - 13)

117.7

117.7

148.5

218.9

260.7

218.9

148.5

117.7

Family Room - 

HB

2Ad+2ch(7-13)

141.9

141.9

178.2

262.9

313.5

262.9

178.2

141.9

Suite - 

HB

2Ad

200.2

200.2

262.9

325.6

409.2

325.6

262.9

200.2

Suite - 

HB

2Ad+1ad

200.2

200.2

262.9

325.6

409.2

325.6

262.9

200.2

Suite - 

HB

2Ad+2ad

200.2

200.2

262.9

325.6

409.2

325.6

262.9

200.2

Double Exclusive  - Pool Front

HB

2Ad

130.9

130.9

151.8

216.7

247.5

216.7

151.8

130.9

Suite Maisonette VIP - Private Pool

HB

4Ad

316.8

316.8

425.7

575.3

691.9

575.3

425.7

316.8

Double Room - Sea View

HB

2Ad

91.3

91.3

110

170.5

195.8

170.5

110

91.3

Double Room - Sea View

HB

2Ad+1ad

123.2

123.2

148.5

229.9

264

229.9

148.5

123.2

Double Room - Sea View

HB

2Ad+1ch(0-6)

91.3

91.3

110

170.5

195.8

170.5

110

91.3

Double Room - Sea View

HB

2Ad+1ch(7-13)

114.4

114.4

137.5

213.4

244.2

213.4

137.5

114.4

Double Executive  - Sharing Pool

HB

2Ad

111.1

111.1

135.3

200.2

231

200.2

135.3

111.1

Double Room - Side Sea View

HB

2Ad

81.4

81.4

102.3

158.4

183.7

158.4

102.3

81.4

Double Room - Side Sea View

HB

2Ad+1ad

110

110

137.5

214.5

247.5

214.5

137.5

110

Double Room - Side Sea View

HB

2Ad+1ch(0-6)

81.4

81.4

102.3

158.4

183.7

158.4

102.3

81.4

Double Room - Side Sea View

HB

2Ad+1ch(7-13)

101.2

101.2

127.6

198

229.9

198

127.6

101.2

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.