ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2020 - ЕГИПЕТ
Poseidon Palace 4+ - Промо ценовник до 31.12

Цените се важечки за резервации направени до 31.12.19
Цените се со вклучен попуст за Рани Резервации

Минимум Престој

 1

 1

 3

 5

 3

 1

Вид на Сместување

Услуга

Структура

20.04.20-29.04.20

30.04.20-04.06.20

05.06.20-03.07.20

04.07.20-27.08.20

28.08.20-24.09.20

25.09.20-31.10.20

Single Room - 

HB

1Ad

45.1

39.6

70.4

97.9

70.4

39.6

Single Room - 

HB

1Ad+1ch(0-1)

45.1

39.6

70.4

97.9

70.4

39.6

Double Room - 

HB

2Ad

57.2

66

90.2

128.7

90.2

66

Double Room - 

HB

2Ad+1ad

78.1

89.1

122.1

173.8

122.1

89.1

Double Room - 

HB

2Ad+1ch(0-1)

57.2

66

90.2

128.7

90.2

66

Double Room - 

HB

2Ad+1ch(2-13)

57.2

66

90.2

128.7

90.2

66

Double Room - 

HB

2Ad+2ch(0-1)

57.2

66

90.2

128.7

90.2

66

Double Room - 

HB

2Ad+2ch(0-1)(2 - 13)

57.2

66

90.2

128.7

90.2

66

Double Room - 

HB

2Ad+2ch(2-13)

71.5

82.5

112.2

160.6

112.2

82.5

Double Superior  - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-13)

102.3

102.3

138.6

192.5

138.6

102.3

Double Superior  - 

HB

2Ad+2ch(0-13)

94.6

94.6

127.6

178.2

127.6

94.6

Family Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-13)

138.6

138.6

192.5

213.4

192.5

138.6

Family Room - 

HB

2Ad+2ch(0-13)

127.6

127.6

178.2

196.9

178.2

127.6

Suite - 

HB

2Ad

102.3

102.3

143

195.8

143

102.3

Suite - 

HB

2Ad+1ch(0-1)

102.3

102.3

143

195.8

143

102.3

Single Room - 

UL

1Ad

46.2

46.2

80.3

110

80.3

46.2

Single Room - 

UL

1Ad+1ch(0-1)

46.2

46.2

80.3

110

80.3

46.2

Double Room - 

UL

2Ad

79.2

79.2

108.9

152.9

108.9

79.2

Double Room - 

UL

2Ad+1ad

107.8

107.8

146.3

205.7

146.3

107.8

Double Room - 

UL

2Ad+1ch(0-1)

79.2

79.2

108.9

152.9

108.9

79.2

Double Room - 

UL

2Ad+1ch(2-13)

79.2

79.2

108.9

152.9

108.9

79.2

Double Room - 

UL

2Ad+2ch(0-1)

79.2

79.2

108.9

152.9

108.9

79.2

Double Room - 

UL

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

79.2

79.2

108.9

152.9

108.9

79.2

Double Room - 

UL

2Ad+2ch(2-13)

99

99

135.3

190.3

135.3

99

Double Superior  - 

UL

2Ad+1ad+1ch(0-13)

118.8

118.8

165

226.6

165

118.8

Double Superior  - 

UL

2Ad+2ch(0-13)

110

110

151.8

209

151.8

110

Family Room - 

UL

2Ad+1ad+1ch(0-13)

156.2

156.2

217.8

245.3

217.8

156.2

Family Room - 

UL

2Ad+2ch(0-13)

144.1

144.1

201.3

226.6

201.3

144.1

Suite - 

UL

2Ad

115.5

115.5

161.7

220

161.7

115.5

Suite - 

UL

2Ad+1ch(0-1)

115.5

115.5

161.7

220

161.7

115.5

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.