ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Kassandra Bay Village 2+* - Kriopigi - Промо Ценовник до 31.12

За резервации направени до 31.12.19
Цените се со вклучен попуст за Рани Резервации

Минимум Престој

 3

 3

 5

 5

 5

 5

 3

 3

Вид на сместување

Услуга

Структура

20.05.20-05.06.20

06.06.20-20.06.20

21.06.20-06.07.20

07.07.20-17.07.20

18.07.20-24.08.20

25.08.20-09.09.20

10.09.20-19.09.20

20.09.20-30.09.20

Double Room - 

HB

2Ad

30.8

36.3

42.9

50.6

56.1

50.6

38.5

30.8

Triple Room - 

HB

2Ad+1ad

41.8

49.5

57.2

67.1

74.8

67.1

51.7

41.8

Triple Room - 

HB

2Ad+1ch(0-2)

30.8

36.3

42.9

50.6

56.1

50.6

38.5

30.8

Triple Room - 

HB

2Ad+1ch(3-11)

39.6

45.1

50.6

58.3

64.9

58.3

47.3

39.6

Quadruple Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-2)

41.8

49.5

57.2

67.1

74.8

67.1

51.7

41.8

Quadruple Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(3-11)

50.6

58.3

66

75.9

83.6

75.9

60.5

50.6

Quadruple Room - 

HB

2Ad+2ad

49.5

58.3

68.2

80.3

89.1

80.3

61.6

49.5

Quadruple Room - 

HB

2Ad+2ch(0-2)

30.8

36.3

42.9

50.6

56.1

50.6

38.5

30.8

Quadruple Room - 

HB

2Ad+2ch(0-2)(3-11)

39.6

45.1

50.6

58.3

64.9

58.3

47.3

39.6

Quadruple Room - 

HB

2Ad+2ch(3-11)

48.4

53.9

59.4

67.1

72.6

67.1

56.1

48.4

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+1ad+1ch(0-2)

50.6

56.1

62.7

75.9

84.7

75.9

56.1

50.6

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+1ad+1ch(3-11)

50.6

56.1

62.7

75.9

84.7

75.9

56.1

50.6

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+1ad+2ch(0-2)

50.6

56.1

62.7

75.9

84.7

75.9

56.1

50.6

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+1ad+2ch(0-2)(3-11)

50.6

56.1

62.7

75.9

84.7

75.9

56.1

50.6

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+1ad+2ch(3-11)

58.3

64.9

71.5

84.7

93.5

84.7

64.9

58.3

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+2ad

50.6

56.1

62.7

75.9

84.7

75.9

56.1

50.6

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+2ad+1ch(0-2)

50.6

56.1

62.7

75.9

84.7

75.9

56.1

50.6

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+2ad+1ch(3-11)

58.3

64.9

71.5

84.7

93.5

84.7

64.9

58.3

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+2ad+2ch(0-2)

50.6

56.1

62.7

75.9

84.7

75.9

56.1

50.6

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+2ad+2ch(0-2)(3 - 11)

50.6

56.1

62.7

75.9

84.7

75.9

56.1

50.6

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+2ad+2ch(3-11)

58.3

64.9

71.5

84.7

93.5

84.7

64.9

58.3

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+2ch(0-2)

50.6

56.1

62.7

75.9

84.7

75.9

56.1

50.6

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+2ch(0-2)(3 - 11)

50.6

56.1

62.7

75.9

84.7

75.9

56.1

50.6

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+2ch(3-11)

50.6

56.1

62.7

75.9

84.7

75.9

56.1

50.6

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+3ad

61.6

67.1

73.7

86.9

95.7

86.9

67.1

61.6

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+3ad+1ch(0-2)

61.6

67.1

73.7

86.9

95.7

86.9

67.1

61.6

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+3ad+1ch(3-11)

70.4

75.9

82.5

95.7

104.5

95.7

75.9

70.4

Family Room 2 Rooms min 4 - Sea View

HB

2Ad+4ad

72.6

79.2

85.8

99

107.8

99

79.2

72.6

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.