ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2020 - ЕГИПЕТ
Bellagio Hotel 3* - Fourka - Промо ценовник до 31.12

За резервации направени до 31.12.19
Цените се со вклучен попуст за Рани Резервации

Минимум Престој

 1

 2

 3

 3

 3

 3

 3

 2

 1

Вид на сместување

Услуга

Структура

21.05.20-31.05.20

01.06.20-10.06.20

11.06.20-23.06.20

24.06.20-09.07.20

10.07.20-25.08.20

26.08.20-10.09.20

11.09.20-20.09.20

21.09.20-30.09.20

01.10.20-14.10.20

Twin Room for Sgl - Ground Floor

AL

1Ad

59.4

58.3

72.6

88

92.4

88

77

69.3

59.4

Twin Room for Sgl - Ground Floor

AL

1Ad+1ch(0-1)

59.4

58.3

72.6

88

92.4

88

77

69.3

59.4

Twin Room for Sgl - Ground Floor

AL

1Ad+1ch(2-12)

59.4

58.3

72.6

88

92.4

88

77

69.3

59.4

Twin Room - Ground Floor

AL

2Ad

63.8

58.3

72.6

88

92.4

88

77

69.3

63.8

Twin Room - Ground Floor

AL

2Ad+1ch(0-1)

63.8

58.3

72.6

88

92.4

88

77

69.3

63.8

Triple Room - Ground Floor

AL

2Ad

66

61.6

75.9

92.4

95.7

92.4

81.4

73.7

66

Triple Room - Ground Floor

AL

2Ad+1ad

75.9

70.4

88

105.6

110

105.6

93.5

84.7

75.9

Triple Room - Ground Floor

AL

2Ad+1ch(0-1)

66

61.6

75.9

92.4

95.7

92.4

81.4

73.7

66

Triple Room - Ground Floor

AL

2Ad+1ch(2-12)

67.1

62.7

78.1

94.6

97.9

94.6

82.5

75.9

67.1

Single Room - 

AL

1Ad

59.4

58.3

72.6

88

92.4

88

77

69.3

59.4

Single Room - 

AL

1Ad+1ch(0-1)

59.4

58.3

72.6

88

92.4

88

77

69.3

59.4

Double Room / Twin Room - 

AL

2Ad

63.8

58.3

72.6

88

92.4

88

77

69.3

63.8

Double Room / Twin Room - 

AL

2Ad+1ch(0-1)

63.8

58.3

72.6

88

92.4

88

77

69.3

63.8

Family Room - 

AL

2Ad

79.2

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

79.2

Family Room - 

AL

2Ad+1ad

89.1

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

89.1

Family Room - 

AL

2Ad+1ad+1ch(0-1)

89.1

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

89.1

Family Room - 

AL

2Ad+1ad+1ch(2-12)

89.1

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

89.1

Family Room - 

AL

2Ad+1ad+2ch(0-1)

89.1

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

89.1

Family Room - 

AL

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-12)

89.1

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

89.1

Family Room - 

AL

2Ad+1ch(0-1)

79.2

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

79.2

Family Room - 

AL

2Ad+1ch(2-12)

79.2

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

79.2

Family Room - 

AL

2Ad+2ad

99

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

99

Family Room - 

AL

2Ad+2ad+1ch(0-1)

99

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

99

Family Room - 

AL

2Ad+2ch(0-1)

79.2

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

79.2

Family Room - 

AL

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

79.2

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

79.2

Family Room - 

AL

2Ad+2ch(2-12)

79.2

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

79.2

Family Room - 

AL

2Ad+3ch(0-1)

79.2

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

79.2

Family Room - 

AL

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12)

79.2

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

79.2

Family Room - 

AL

2Ad+3ch(0-1)(2-12)(2 - 12)

79.2

73.7

111.1

133.1

136.4

133.1

118.8

89.1

79.2

Triple Room - 

AL

2Ad

66

61.6

75.9

92.4

95.7

92.4

81.4

73.7

66

Triple Room - 

AL

2Ad+1ad

75.9

70.4

88

105.6

110

105.6

93.5

84.7

75.9

Triple Room - 

AL

2Ad+1ch(0-1)

66

61.6

75.9

92.4

95.7

92.4

81.4

73.7

66

Triple Room - 

AL

2Ad+1ch(2-12)

67.1

62.7

78.1

94.6

97.9

94.6

82.5

75.9

67.1

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.