Athos - Vila Eleni - Nea Roda
Vila Eleni - Nea Roda

-15% попуст за целосна уплата до 27.12.2019

Вилата „Eleni“ е лоцирана во непосредна близина на строгиот центар, на само 50 метри од плажата во Неа Рода, веднаш над вилата „Maria Pashalidou“. Во вилата располагаме со две 1/2+1 соби и еден четирикреветен апартман на прв спрат. Собите имаат тераси со поглед на море и издвоена заедничка кујна, а апартманот има поглед во дворот на вилата. Кујната е целосно издвоена од двете соби и се наоѓа веднаш наспроти просториите на истиот спрат во вилата. Целосно е опремена за да можат да ја користат две семејства-има два големи фрижидери со издвоен дел за замрзнување, два одделни мијалници, две мини решоа за готвење , комплетно е опремена со прибор за готвење и јадење. Во оваа просторија има и две помали масички. Кујната излегува на мала тераса која има поглед во дворот на вилата.Сите сместувачки капацитети имаат телевизор и клима уред чие користење е вклучено во цената, постелнина и крпи кои се менуваат еднаш во текот на десет дена. Затоплувањето на водата во целата вила е со сончеви колектори, а вилата е покриена со безжичен интернет. Агенцијата како организатор на патувањето не може да влијае на капацитетот и периодите со топла вода во вилата, ниту да биде одговорна за квалитетот на интернет конекцијата.
Напомена: Во сите студија дозволено е сместување на толку лица колку што има кревети. Во заеднички кревет заедно со возрасно лице може да се смести дополнително едно дете до 4 години.

Вила „Eleni” - Нea Рода

 

Термин:

 

Ноќевања:

 

1/2+1 студио

 

1/4 апартман

 

26.05-05.06.2020

10

230  (14.260 ден.)

300  (18.600 ден.)

 

05.06-15.06.2020

10

280  (17.360 ден.)

350  (21.700 ден.)

 

15.06-25.06.2020

10

330  (20.460 ден.)

450  (27.900 ден.)

 

25.06-05.07.2020

10

380  (23.560 ден.)

550  (34.100 ден.)

 

05.07-15.07.2020

10

430  (26.660 ден.)

600  (37.200 ден.)

 

15.07-25.07.2020

10

480  (29.760 ден.)

650  (40.300 ден.)

 

25.07-04.08.2020

10

480  (29.760 ден.)

650  (40.300 ден.)

 

04.08-14.08.2020

10

480  (29.760 ден.)

650  (40.300 ден.)

 

14.08-24.08.2020

10

480  (29.760 ден.)

650  (40.300 ден.)

 

24.08-03.09.2020

10

430  (26.660 ден.)

550  (34.100 ден.)

 

03.09-13.09.2020

10

330  (20.460 ден.)

450  (27.900 ден.)

 

13.09-23.09.2020

10

250  (15.500 ден.)

380  (23.560 ден.)

 

Вилата „Eleni“ е лоцирана во непосредна близина на строгиот центар, на само 50 метри од плажата во Неа Рода, веднаш над вилата „Maria Pashalidou“. Во вилата располагаме со две 1/2+1 соби и еден четирикреветен апартман на прв спрат. Собите имаат тераси со поглед на море и издвоена заедничка кујна, а апартманот има поглед во дворот на вилата. Кујната е целосно издвоена од двете соби и се наоѓа веднаш наспроти просториите на истиот спрат во вилата. Целосно е опремена за да можат да ја користат две семејства-има два големи фрижидери со издвоен дел за замрзнување, два одделни мијалници, две мини решоа за готвење , комплетно е опремена со прибор за готвење и јадење. Во оваа просторија има и две помали масички. Кујната излегува на мала тераса која има поглед во дворот на вилата.Сите сместувачки капацитети имаат телевизор и клима уред чие користење е вклучено во цената, постелнина и крпи кои се менуваат еднаш во текот на десет дена. Затоплувањето на водата во целата вила е со сончеви колектори, а вилата е покриена со безжичен интернет. Агенцијата како организатор на патувањето не може да влијае на капацитетот и периодите со топла вода во вилата, ниту да биде одговорна за квалитетот на интернет конекцијата.
Напомена: Во сите студија дозволено е сместување на толку лица колку што има кревети. Во заеднички кревет заедно со возрасно лице може да се смести дополнително едно дете до 4 години