ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Neos Marmaras - Vila Alfa Alfa
Vila Alfa Alfa

Се наоѓа на најдобра локација, на само 30 м од градската плажа во најубавиот дел на Неос Мармарас во непосредна близина на игралиштето. Куќата е во рустичен стил и целосно е реновирана за летото 2017. Поголемиот дел од студијата и апартманите имаат убав бочен поглед кон морето. Сите имаат SAT TV, WIFI a користењето на клима уредот е вклучено во цената. Студијата на 2. кат се со помала квадратура и имаат пролазна тераса, па заради тоа имаат и пониска цена.  

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/ АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-22.09

22.09-03.10

Бр ноќи

 

 

10

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

10

11

1/2

studio PT

2

98

148

228

328

428

498

548

598

598

598

448

348

248

98

1/2

studio IT

2

108

178

248

348

478

548

598

648

648

648

498

378

278

108

1/2

studio BM

2

118

198

268

368

528

598

648

698

698

698

548

398

298

118

1/2

studio NP

2

98

148

228

328

428

498

548

598

598

598

448

348

248

98

1/4

studio NP

4

138

228

298

398

548

648

698

748

748

748

598

448

328

138

1/3

app BM

3

198

298

378

498

648

778

848

898

898

898

698

498

378

198

1/4

app NP

4

198

298

378

498

648

778

848

898

898

898

698

498

378

198

1/4

app BM

4

228

328

398

528

698

828

898

948

948

948

748

548

398

228

1/4

dpx BM

4

248

348

428

558

738

868

938

988

988

988

788

588

428

248

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 29.06.2020

30.06. - крај на сезоната 2020

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2020

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 НАМЕСТО ПОПУСТ МОЖНА ЗАМЕНА ЗА ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!

 

а резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*Гратис одмор подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. Ваучерот може да го подарите некому, доколку Вие не сте во можност да патувате во тоа време.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.