ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Sarti - Sarti Holidays
Sarti Holidays

Потполно нова куќа која ги прими првите гости во 2018 година. Се наоѓа на 50 м од песочната плажа, на дваесеттина минути пешки од центарот на Сарти. Во понуда се студија за две до четири лица на ниско приземје, прв и втор кат. Сите имаат SAT TV, кабелски и бежичен интернет и клима уред, чие користење е вклучено во цената.  Организирано е чистење и промена на пешкирите и постелнината два пати во тек на престојот.

Студијата од предната страна на зградата имаат поглед кон брдото. Студијата од задната страна на зградата имаат поглед кон другите куќи и се наоѓаат на приземје, прв и втор кат. Студијата на приземјето, со оглед дека не се под нивото на земјата, се продаваат по редовни цени како и останатите на кат. Собите со ознака UT се наоѓаат на прв и втор кат и се со пониски цени, поради ориентацијата на терасите со поглед кон светларникот на куќата, па гостите имаат намалена приватност и полош поглед. Преку тие тераси не поминуваат другите гости.

Студијата со ознака DM (107,207) имаат поглед на море помеѓу зградите. Иста цена имаат и студијата со ознака garden (001,006), кои се на приземје и покрај тераса имаат и свој мал издвоен тревнат двор (околу 15 м2) со нишалка.

 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на

сместување

Макс бр. на

лица

10.05-

20.05

20.05-

01.06

01.06-

13.06

13.06-

25.06

25.06-

07.07

07.07-

19.07

19.07-

31.07

31.07-

10.08

10.08-

20.08

20.08-

30.08

30.08-

09.09

09.09-

21.09

21.09-

03.10

Бр. на ноќи

 

 

10

12

12

12

12

12

12

10

10

10

10

12

12

1/2+1

studio UT

3

148

198

298

398

548

628

698

598

598

498

368

298

178

1/2+1

studio NP

3

178

228

328

448

598

678

748

648

648

548

398

328

198

1/2+1

studio

3

198

248

368

498

648

728

798

698

698

598

428

358

228

1/2+2

studio NP

4

228

278

398

498

648

728

798

698

698

598

428

358

228

1/2+2

studio

4

248

298

428

548

698

778

848

748

748

648

468

398

248

 

 

Период

Тип на

сместување

Макс бр. на

лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-24.09

24.09-03.10

Бр. на ноќи

 

 

10

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

12

9

1/2+1

studio UT

3

148

198

298

368

448

498

548

598

598

598

498

328

298

128

1/2+1

studio NP

3

178

228

328

398

498

548

598

648

648

648

548

368

328

148

1/2+1

studio

3

198

248

368

448

548

598

648

698

698

698

598

398

358

178

1/2+1

studioDM/garden

3

228

278

398

478

598

648

698

748

748

748

648

428

398

198

1/2+2

studio NP

4

228

278

398

478

548

598

648

698

698

698

598

398

358

178

1/2+2

studio

4

248

298

428

498

598

648

698

748

748

748

648

428

398

198

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур = 62ден

 

ЗА СИТЕ КУЌИ КОИ НЕ СЕ НА ПОПУСТ СЕ ОДОБРУВА 8% ПРЕДСЕЗОНСКИ ПОПУСТ ЗА ПОАЃАЊА ДО 08.06.2020, ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО СО РЕЗЕРВАЦИЈА

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 НАМЕСТО ПОПУСТ МОЖНА ЗАМЕНА ЗА ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*Гратис одмор подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. Ваучерот може да го подарите некому, доколку Вие не сте во можност да патувате во тоа време.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.