ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Porto Marine 4* - Platamona - Промо ценовник до 31.12

Цените се важечки за резервации направени до 31.12.19
Цените се со вклучен попуст за Рани Резервации

Минимум Престој

 2

 3

 3

 3

 3

 2

Вид на Сместување

Услуга

Структура

01.05.20-31.05.20

01.06.20-30.06.20

01.07.20-31.08.20

01.09.20-15.09.20

16.09.20-30.09.20

01.10.20-31.10.20

Single Room - 

BB

1Ad

56.1

68.2

86.9

68.2

56.1

48.4

Double Room - 

BB

2Ad

71.5

92.4

118.8

92.4

71.5

62.7

Double Room - 

BB

2Ad+1ad

96.8

124.3

159.5

124.3

96.8

83.6

Double Room - 

BB

2Ad+1ch(0-1)

71.5

92.4

118.8

92.4

71.5

62.7

Double Room - 

BB

2Ad+1ch(2-12)

71.5

92.4

118.8

92.4

71.5

62.7

Family Room - 

BB

2Ad

127.6

147.4

167.2

147.4

127.6

111.1

Family Room - 

BB

2Ad+1ad

127.6

147.4

167.2

147.4

127.6

111.1

Family Room - 

BB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

127.6

147.4

167.2

147.4

127.6

111.1

Family Room - 

BB

2Ad+1ad+1ch(2-12)

127.6

147.4

167.2

147.4

127.6

111.1

Family Room - 

BB

2Ad+1ch(0-1)

127.6

147.4

167.2

147.4

127.6

111.1

Family Room - 

BB

2Ad+1ch(2-12)

127.6

147.4

167.2

147.4

127.6

111.1

Family Room - 

BB

2Ad+2ch(0-1)

127.6

147.4

167.2

147.4

127.6

111.1

Family Room - 

BB

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

127.6

147.4

167.2

147.4

127.6

111.1

Family Room - 

BB

2Ad+2ch(2-12)

127.6

147.4

167.2

147.4

127.6

111.1

Suite - 

BB

2Ad

149.6

173.8

196.9

173.8

149.6

130.9

Suite - 

BB

2Ad+1ad

149.6

173.8

196.9

173.8

149.6

130.9

Suite - 

BB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

149.6

173.8

196.9

173.8

149.6

130.9

Suite - 

BB

2Ad+1ad+1ch(2 - 12)

149.6

173.8

196.9

173.8

149.6

130.9

Suite - 

BB

2Ad+1ch(0-1)

149.6

173.8

196.9

173.8

149.6

130.9

Suite - 

BB

2Ad+1ch(2-12)

149.6

173.8

196.9

173.8

149.6

130.9

Suite - 

BB

2Ad+2ch(0-1)

149.6

173.8

196.9

173.8

149.6

130.9

Suite - 

BB

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

149.6

173.8

196.9

173.8

149.6

130.9

Suite - 

BB

2Ad+2ch(2-12)

149.6

173.8

196.9

173.8

149.6

130.9

Single Room - 

HB

1Ad

66

77

95.7

77

66

56.1

Double Room - 

HB

2Ad

86.9

111.1

137.5

111.1

86.9

74.8

Double Room - 

HB

2Ad+1ad

116.6

149.6

184.8

149.6

116.6

101.2

Double Room - 

HB

2Ad+1ch(0-1)

86.9

111.1

137.5

111.1

86.9

74.8

Double Room - 

HB

2Ad+1ch(2-12)

86.9

111.1

137.5

111.1

86.9

74.8

Family Room - 

HB

2Ad

144.1

162.8

182.6

162.8

144.1

124.3

Family Room - 

HB

2Ad+1ad

144.1

162.8

182.6

162.8

144.1

124.3

Family Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

144.1

162.8

182.6

162.8

144.1

124.3

Family Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(2-12)

144.1

162.8

182.6

162.8

144.1

124.3

Family Room - 

HB

2Ad+1ch(0-1)

144.1

162.8

182.6

162.8

144.1

124.3

Family Room - 

HB

2Ad+1ch(2-12)

144.1

162.8

182.6

162.8

144.1

124.3

Family Room - 

HB

2Ad+2ch(0-1)

144.1

162.8

182.6

162.8

144.1

124.3

Family Room - 

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

144.1

162.8

182.6

162.8

144.1

124.3

Family Room - 

HB

2Ad+2ch(2-12)

144.1

162.8

182.6

162.8

144.1

124.3

Suite - 

HB

2Ad

168.3

192.5

215.6

192.5

168.3

145.2

Suite - 

HB

2Ad+1ad

168.3

192.5

215.6

192.5

168.3

145.2

Suite - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

168.3

192.5

215.6

192.5

168.3

145.2

Suite - 

HB

2Ad+1ad+1ch(2-12)

168.3

192.5

215.6

192.5

168.3

145.2

Suite - 

HB

2Ad+1ch(0-1)

168.3

192.5

215.6

192.5

168.3

145.2

Suite - 

HB

2Ad+1ch(2-12)

168.3

192.5

215.6

192.5

168.3

145.2

Suite - 

HB

2Ad+2ch(0-1)

168.3

192.5

215.6

192.5

168.3

145.2

Suite - 

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

168.3

192.5

215.6

192.5

168.3

145.2

Suite - 

HB

2Ad+2ch(2-12)

168.3

192.5

215.6

192.5

168.3

145.2

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.