Parrotel Aqua Park 4* - Nabq

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТ ЦЕНИ ДО 31.01

PARROTEL AQUA PARK RESORT 4*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери

P.P.P.D.IN DOUBLE STANDARD ROOM

454 €

454 €

472 €

472 €

472 €

472 €

509 €

495 €

485 €

485 €

485 €

460 €

460 €

460 €

DOUBLE

908 €

908 €

945 €

945 €

945 €

945 €

1,017 €

990 €

970 €

970 €

970 €

920 €

920 €

920 €

SINGLE

531 €

531 €

559 €

559 €

559 €

559 €

614 €

593 €

578 €

578 €

578 €

541 €

541 €

541 €

DOUBLE+EXTRA BED

1,324 €

1,324 €

1,380 €

1,380 €

1,380 €

1,380 €

1,489 €

1,448 €

1,417 €

1,417 €

1,417 €

1,343 €

1,343 €

1,343 €

1+1 CHD (0-12,99)

826 €

826 €

854 €

854 €

854 €

854 €

909 €

888 €

873 €

873 €

873 €

836 €

836 €

836 €

1+2 CHD (0-12,99) (0-6,99)

1,121 €

1,121 €

1,149 €

1,149 €

1,149 €

1,149 €

1,204 €

1,183 €

1,168 €

1,168 €

1,168 €

1,131 €

1,131 €

1,131 €

1+2 CHD (0-12,99) (7-12,99)

1,203 €

1,203 €

1,240 €

1,240 €

1,240 €

1,240 €

1,312 €

1,285 €

1,265 €

1,265 €

1,265 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1+3 CHD (0-12,99) (0-6,99) (0-6,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-12,99) (7-12,99) (0-6,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-12,99)

1,203 €

1,203 €

1,240 €

1,240 €

1,240 €

1,240 €

1,312 €

1,285 €

1,265 €

1,265 €

1,265 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

2+2 CHD (0-12,99) (0-6,99)

1,498 €

1,498 €

1,535 €

1,535 €

1,535 €

1,535 €

1,607 €

1,580 €

1,560 €

1,560 €

1,560 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

2+2 CHD (0-12,99) (7-12,99)

1,582 €

1,582 €

1,629 €

1,629 €

1,629 €

1,629 €

1,719 €

1,686 €

1,660 €

1,660 €

1,660 €

1,598 €

1,598 €

1,598 €

2+3 CHD (0-12,99) (0-6,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-12,99) (7-12,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-12,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-12,99) (0-6,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.