Charmillion Club Aqua 4*

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТ ЦЕНИ ДО 31.01

CHARMILLION CLUB AQUA PARK 4* 

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери

P.P.P.D.IN DOUBLE STANDARD

472 €

472 €

497 €

497 €

497 €

497 €

510 €

516 €

516 €

516 €

516 €

466 €

466 €

466 €

DOUBLE

945 €

945 €

994 €

994 €

994 €

994 €

1,019 €

1,032 €

1,032 €

1,032 €

1,032 €

932 €

932 €

932 €

SINGLE

577 €

577 €

616 €

616 €

616 €

616 €

636 €

646 €

646 €

646 €

646 €

567 €

567 €

567 €

DOUBLE+EXTRA BED

1,380 €

1,380 €

1,454 €

1,454 €

1,454 €

1,454 €

1,492 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,361 €

1,361 €

1,361 €

1+1 CHD (0-13,99)

872 €

872 €

911 €

911 €

911 €

911 €

931 €

941 €

941 €

941 €

941 €

862 €

862 €

862 €

1+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,167 €

1,167 €

1,206 €

1,206 €

1,206 €

1,206 €

1,226 €

1,236 €

1,236 €

1,236 €

1,236 €

1,157 €

1,157 €

1,157 €

1+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,240 €

1,240 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,314 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,227 €

1,227 €

1,227 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0 - 5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-13,99)

1,240 €

1,240 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,289 €

1,314 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,227 €

1,227 €

1,227 €

2+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-13,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

FAMILY ROOM

P.P.P.D.IN DOUBLE

534 €

534 €

559 €

559 €

559 €

559 €

572 €

578 €

578 €

578 €

578 €

528 €

528 €

528 €

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.