Barcelo Tiran Sharm 5* - Nabq

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТ ЦЕНИ ДО 31.01

>

BARCELO TIRAN SHARM 5*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери

P.P.P.D.IN DOUBLE

534 €

534 €

559 €

559 €

559 €

559 €

585 €

582 €

578 €

578 €

578 €

547 €

547 €

547 €

DOUBLE

1,069 €

1,069 €

1,119 €

1,119 €

1,119 €

1,119 €

1,170 €

1,164 €

1,156 €

1,156 €

1,156 €

1,094 €

1,094 €

1,094 €

SINGLE

652 €

652 €

690 €

690 €

690 €

690 €

729 €

724 €

718 €

718 €

718 €

671 €

671 €

671 €

DOUBLE+EXTRA BED

1,566 €

1,566 €

1,641 €

1,641 €

1,641 €

1,641 €

1,718 €

1,709 €

1,697 €

1,697 €

1,697 €

1,603 €

1,603 €

1,603 €

1+1 CHD (0-12,99)

947 €

947 €

985 €

985 €

985 €

985 €

1,024 €

1,019 €

1,013 €

1,013 €

1,013 €

966 €

966 €

966 €

1+2 CHD (0-12,99) (0-6,99)

1,242 €

1,242 €

1,280 €

1,280 €

1,280 €

1,280 €

1,319 €

1,314 €

1,308 €

1,308 €

1,308 €

1,261 €

1,261 €

1,261 €

1+2 CHD (0-12,99) (7-12,99)

1,364 €

1,364 €

1,414 €

1,414 €

1,414 €

1,414 €

1,465 €

1,459 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1+3 CHD (0-12,99) (0-6,99) (0 - 6,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-12,99) (7-12,99) (0-6,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-12,99)

1,364 €

1,364 €

1,414 €

1,414 €

1,414 €

1,414 €

1,465 €

1,459 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

2+2 CHD (0-12,99) (0-6,99)

1,659 €

1,659 €

1,709 €

1,709 €

1,709 €

1,709 €

1,760 €

1,754 €

1,746 €

1,746 €

1,746 €

1,684 €

1,684 €

1,684 €

2+2 CHD (0-12,99) (7-12,99)

1,784 €

1,784 €

1,846 €

1,846 €

1,846 €

1,846 €

1,911 €

1,903 €

1,893 €

1,893 €

1,893 €

1,815 €

1,815 €

1,815 €

2+3 CHD (0-12,99) (0-6,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-12,99) (7-12,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-12,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-12,99) (0-6,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

FAMILY ROOM

3+1 CHD (0-12,99)

1,995 €

1,995 €

1,846 €

1,846 €

1,846 €

1,846 €

2,147 €

2,138 €

1,893 €

1,893 €

1,893 €

1,815 €

1,815 €

1,815 €

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.