ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
PAMPOROVO - Sunny Hill 3*
Sunny Hill 3*

SUNNY HILLS 3* Pamporovo

http://sunnyhillsbg.com/

тип на сместување

01.12-19.12
06.03-10.04

20.12-28.12
20.01-05.03

29.12-05.01

06.01-19.01

студио мало/ ноќевање со појадок

 43,60 €

 54,50 €

 76,30 €

 49,05 €

2возрасни

 43,60 €

 54,50 €

 76,30 €

 49,05 €

2возрасни +1 дете(6-11,99)

 43,60 €

 59,95 €

 87,20 €

 49,05 €

3 возрасни

 54,50 €

 65,40 €

 92,65 €

 59,95 €

апартман со две спални /ноќевање со појадок

 59,95 €

 76,30 €

 109,00 €

 65,40 €

2возрасни+2деца(6- 11,99)

 59,95 €

 76,30 €

 109,00 €

 65,40 €

3 возрасни

 59,95 €

 76,30 €

 109,00 €

 65,40 €

3 возрасни +1 дете(6-11,99)

 59,95 €

 81,75 €

 109,00 €

 65,40 €

4 возрасни

 65,40 €

 87,20 €

 119,90 €

 76,30 €

апартман со три спални / ноќевање со појадок

 81,75 €

 103,55 €

 141,70 €

 103,55 €

4 возрасни

 81,75 €

 103,55 €

 141,70 €

 103,55 €

4 возрасни +1 дете (6-11,99)

 81,75 €

 103,55 €

 141,70 €

 103,55 €

5 возрасни

 81,75 €

 103,55 €

 141,70 €

 103,55 €

доплати

возрасни деца 6-11,99г

деца 6-11,99г

користење на сауна, солена соба, џакузи

2,00 €

2,00 €

доплата за полупансион

13,00 €
7,00 €

7,00 €